loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Pentru parteneri

Idee pentru o afacere profitabilă

O idee originală pentru business, care vine să îmbunătăţească vieţile oamenilor sau să soluţioneze o problemă socială, constituie garanţia succesului. Şi dacă până la acest moment nu aţi avut o idee clară unde să vă investiţi capitalul, acuma puteţi fi siguri: căutările dumneavoastră au luat sfârşit.

Imaginaţi-vă: puteţi soluţiona o problemă globală!

Economisirea este acuma un obiectiv pe care şi-l propune oricine. Organizaţiile industriale se străduie să reducă cheltuielile, consumatorul – să consume mai puţine mărfuri. Însă, cu părere de rău, economisirea aparentă cu timpul se soldează cu cheltuieli suplimentare. O asemenea situaţie este urmărită şi pe piaţa dispozitivelor de iluminare. Becurile luminescente, ieftine la prima vedere, consumă o cantitate foarte mare de energie electrică. Mai mult decât atât, ele ies extrem de repede din funcţiune şi necesită frecvent înlocuire.

Cunoaştem cum putem ajuta oamenii să economisească pe iluminare!

„DASLight” vă propune o idee pentru o afacere cu succes garantat – comercializarea mijloacelor LED de iluminare. Nişte calcule simple vă permit să faceţi singuri concluzii: deşi costurile LED-urilor depăşesc preţurile becurilor obişnuite, iluminarea cu diode este o variantă mult mai economicoasă! Noi vă propunem să deveniţi dealeri, în condiţii maximal avantajoase, asigurându-vă totodată orice suport posibil pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. „DASLight” vă ajută să vă realizaţi aspiraţia de a fi proprietarul unei afaceri rentabile!