loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Surse de alimentare

Elemente de la 1 pînă la 17 din 17

Elemente pe pagina 9/18/27/Toate

Surse de alimentare DASLight

Surse de alimentare se de alimentare formează un circuit electric unic cu elementele LED conectate. Surse de alimentare dispozitiv de mici dimensiuni asigură valori stabile ale intensității curentului, protejând în același timp LED-urile liniare și modulele LED împotriva căderilor de tensiune. Folosirea acestui dispozitiv - Surse de alimentare - creează un regim de lucru optim pentru aparatele conectate, prelungind durata de exploatare a acestora.

Din punct de vedere structural surse de alimentare este plasată într-o carcasă din metal sau din masă plastică rezistentă. Sistemul de ventilație prevăzut contribuie la evacuarea continuă a căldurii, protejând astfel piesele dispozitivului împotriva supraîncălzirii. Dispozitivul surse de alimentare este protejat de suprasarcini și este rezistent la impulsurile din rețea, ceea ce contribuie, de asemenea, la o funcționare stabilă și sigură.

Pentru majoritatea dispozitivelor cu LED se folosesc surse de alimentare cu tensiunea de 24 sau 12 volți. Dacă această tensiune este mai mare decât cea permisă, folosirea sursei de alimentare se va face împreună cu rezistoare care reduc tensiunea până la valoarea necesară. Puterea optimă a dispozitivului surse de alimentare este determinată de puterea sumată a tuturor elementelor LED conectate, ținând cont de o rezervă de 10-15%.