Blog

COMANDAȚI ONLINE SMART LED

Comandați online Smart LED. 

În categoria Smart LED, oferim o gamă largă de becuri LED și becuri LED care pot fi utilizate pentru iluminarea inteligentă a locuinței.

Una dintre cele mai recente evoluții tehnice este conceptul de locuință inteligentă. Scopul este de a spori calitatea vieții și a comodității cu ajutorul proceselor și sistemelor tehnice. Pe baza dispozitivelor conectate la rețea, a instalațiilor controlate de la distanță și a proceselor automate, este posibil să se asigure mai mult confort, siguranță și eficiență energetică la domiciliu Dvs. O componentă importantă a conceptului inteligent de locuințe este iluminatul atât în ​​interior, cât și în exterior. Și acesta este exact locul unde LED-urile inteligente moderne intră în joc. Acestea sunt becuri cu LED-uri și becuri LED concepute special pentru integrarea în sisteme de locuințe inteligente.

Cu ajutorul sistemelor LED inteligente cum ar fi Osram Lightify, puteți profita de iluminarea Smart Home în propria dvs. casă. Una dintre funcțiile de bază ale luminilor LED inteligente, de exemplu, este controlul treptat al temperaturii de culoare. În acest fel, o lampă poate fi utilizată în timpul zilei pentru o lumină albă, rece, deosebit de strălucitoare, care este optimă pentru lucru. Seara, aceeași lampă poate fi transformată într-o lumină albă caldă deosebit de plăcută, unde vă puteți relaxa după muncă. Datorită controlului culorii RGB integrat în sursele de lumină cu LED-uri inteligente, chiar și luminile individuale de culoare pot fi implementate în propriile camere. Poate fi folosit pe toate culorile spectrului RGB. Desigur, lămpile inteligente cu LED-uri pot fi, de asemenea, complet dimate la dorința Dvs. Deci luminozitatea unei lămpi în dormitor poate fi dimată la jumătate de putere pentru a citi un pic în pat înainte de somn. Un timer automat va opri întreaga iluminare după ora dorită. Toate aceste funcții convenabile pot fi efectuate în mod convenabil prin telecomandă printr-o aplicație de pe propriul smartphone sau de la o unitate centrală de control. Sistemele Smart LED pot fi integrate în conceptul Smart Home prin WiFi, pentru a asigura o iluminare optimă, confortabilă și, mai ales, eficientă din punct de vedere energetic.

LED-uri inteligente în variante diferite

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de becuri LED inteligente accesibile și lămpi Smart LED pentru o varietate de aplicații în variante diferite:

Becuri inteligente cu LED

Becurile inteligente cu LED sunt becuri individuale în diferite variante, care pot fi folosite pentru înlocuirea becurilor tradiționale în lămpile existente. Becurile inteligente cu LED sunt disponibile în diferite forme (formă bulb, formă sferică etc.) și versiuni diferite (cu reflector, fără reflector, etc.).

Corpuri inteligente cu LED

Lămpile inteligente cu LED sunt lămpi autonome care constau dintr-un bec LED și o carcasă asociată. Lămpile inteligente cu LED-uri sunt disponibile în gama magazinului nostru online, de exemplu, ca lumini de plafon cu LED pentru utilizare în interior sau ca spoturi de grădină cu LED în aer liber. Unele modele sunt de asemenea furnizate cu o telecomandă pentru controlul iluminării.

Seturi inteligente LED

Seturile Smart LED sunt seturi practice de bază care conțin toate componentele necesare pentru a configura un sistem de acasă inteligent în casa ta. Setul de lumini Osram este echipat, de exemplu, cu un buton de perete și cu lampă LED. În acest fel, iluminatul poate fi programat individual la domiciliu și adaptat la dorințele dumneavoastră.

Fiți informați individual cu privire la alegerea becurilor inteligente cu LED și a becurilor inteligente cu LED din gama magazinelor noastre online. Echipa noastră de vânzări este disponibilă prin telefon.