Blog

LED INTERIOR

LED-urile au o estetică incomparabilă! Acesta este motivul pentru care designerii de interior apelează din ce în ce mai mult la acest tip de iluminat care nu cunoaște limite în aplicația sa. Iluminarea scărilor, nișele decorative din mobilier, rafturile pentru cărți, pervazurile ferestrelor și chiar podeaua … Lumina delicată, plăcută ochilor, va adăuga confort fiecărei case.

ILUMINAT EXTERIOR

Durata lungă de viață a lămpilor stradale cu LED-uri și rezistența lor la influențele de mediu contribuie la creșterea popularității lor în rândul organizațiilor private și publice. La urma urmei, cu ajutorul LED-ului, este recomandat să luminați nu numai cafenelele, barurile, restaurantele, ci și atracțiile orașului iubit.

LED-urile decorează multe obiecte private și spații publice. Capacitățile lor excelente de iluminare sunt evidente în special atunci când iluminează restaurante, cafenele, cluburi, ringuri de dans și săli de concerte. Iluminarea atractivă pentru exterior și atmosfera interioară primitoare sunt adesea rezultatul unor dispozitive LED sigure care funcționează ireproșabil. De regulă, luminile primitoare sunt pline nu numai de vitrinele instituției în sine, ci și de teritoriul adiacent locului public. Iluminatul cu LED-uri exterioare este montat pe stâlpi, copaci, fire special întinse, rame pentru bannere și alte structuri. Absența inertității și redarea excelentă a culorilor contribuie la utilizarea pe scară largă a dispozitivelor cu LED-uri pentru iluminarea spot a clădirilor, peisaj și iluminatul teritorial. LED-urile nu sunt susceptibile la supraîncălzire și tolerează bine temperaturile scăzute. Cu toate acestea, durata reală de funcționare a unei lămpi cu LED este mult mai lungă decât cea a unei lămpi cu incandescență standard. În consecință, costul înlocuirii lămpilor arse este, de asemenea, redus. Construcția corpurilor cu LED-uri exterioare este suficient de puternică și protejată de influențele distructive multiple, ceea ce face, de asemenea, iluminarea exterioară mai stabilă și neîntreruptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *