Blog

LED-URI ÎN DESIGN PEISAGISTIC

Vrei ca frumusețea grădinii să nu se piardă în întunericul cerului nopții, ci să continue să te încânte în orice moment al zilei? Utilizați LED-ul în proiectarea peisajului!

Aprinde trotuare, borduri, cărări, creând un misterios drum lăptos chiar în inima grădinii tale! Alegeți așa-numitele lumini încastrate pentru trotuar. Acestea sunt LED-uri din material rezistent la șocuri. Nu puteți merge doar pe ele, ci chiar călăriți! Mai mult, producătorii au avut chiar grijă de proprietatea antiderapantă a unei astfel de lămpi.

Consumul redus de energie al LED-urilor și alte caracteristici ale acestui tip de iluminare, le permite să fie utilizate în proiecte mai mari. De exemplu, puteți utiliza nu numai pete unice de LED-uri, ci și proiectoare puternice cu LED-uri pentru a ilumina peluza, copacii înalți și plantele.

În proiectarea peisajului, bolurile LED sunt, de asemenea, adesea folosite pentru a sublinia zonele individuale – paturi de flori, locuri pentru odihnă sau, de exemplu, o zonă cu plantele preferate.

LED-uri durabile, sigure și economice, cu o gamă largă de culori și dimensiuni – vor fi o soluție excelentă pentru iluminarea și decorarea unei grădini confortabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *