Blog

PANELURI LED ÎN CREAREA MASTERPIECELOR DE PROIECTARE

Panourile au devenit un adevărat dar pentru creatorii de interioare originale. Aspectul lor este marcat de noi oportunități pentru întruparea reală a multor proiecte extraordinare de design în condiții de viață standard. Iluminarea creată folosind panourile face posibilă întruchiparea celor mai originale forme și tonuri de iluminare în realitate, concentrându-se în același timp asupra elementelor interioare selectate.

În formă, panourile LED sunt rotunde, dreptunghiulare sau pătrate. Panourile rotunde cu LED sunt adesea folosite atunci când formele clasice sau futuriste predomină în interior.

Cele pătrate sunt potrivite pentru tavanele întinse suspendate și la modă, iar cu ajutorul panourilor LED dreptunghiulare se disting mai des zonele individuale din cameră. La setarea iluminării, acestea țin cont și de luminozitatea viitoare, cromaticitate, nuanțe și intensitatea necesară a fluxului luminos.

Panourile LED sunt mult mai puțin eficiente din punct de vedere energetic decât becurile standard. Mai mult, perioada de funcționare fără probleme a acestora ajunge la 15 ani. Panourile de înaltă calitate pot fi fixate cu ușurință în locuri greu accesibile, fără a vă face griji cu privire la întreținerea sau înlocuirea lor. Sunt montate destul de simplu.

Lampa a apărut în prima vară, când a apărut fluxul de „copii cu flori” (hiphi). Și mai întâi a fost produs la fabrica Louis Poulsen, apoi produs sub licență pentru Unique Copenhagen. Ghiveciul de flori se găsește acum în catalogul Factory & Tradition. Metalul emailat a fost în cele din urmă înlocuit de aluminiu lăcuit.