loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Categorii produse

Alegeți ce aveți nevoie

Articole utile

Articole care le va ajuta cu alegerea produselor

Toate articolele
light

Icoane de proiectare: 10 accesorii pe care designerii lumii le plac

În fiecare an apar noi corpuri de iluminat pe piața iluminatului. Fabricile din întreaga…

Mai mult
light

Comandați online Smart LED

Una dintre cele mai recente evoluții tehnice este conceptul de locuință inteligentă. Scopul este de…

Mai mult

SISTEME DE ILUMINARE CU LED ÎN MOLDOVA DE LA DASLight

Cândva dispozitivele cu LED făceau parte dintr-o categorie care presupunea costuri mult mai înalte. În prezent corpurile de iluminat cu LED sunt mult mai accesibile ca preț și le puteți găsi la DASLight md / DASLight Chisinau. Consumatorii naționali subliniază, în primul rând, economia considerabilă pe care o oferă dispozitivele cu LED, durata înaltă de viață a acestora, siguranța, dar și posibilitatea de a crea compoziții de lumini originale. Chiar și având un preț mai înalt, investițiile ce țin de LED-uri se recuperează mult mai rapid, decât în cazul celorlalte surse de iluminare artificială. În magazinul DASLight md / DASLight Chisinau sau pe site-ul daslight md veți găsi o mare diversitate de LED-uri.

Popularitatea înaltă a acestor lămpi a făcut ca pe piață să apară și produse necalitative, vândute în special în punctele de vânzare neautorizate. Astfel de falsuri nu doar că formează consumatorilor o idee greșită despre calitatea LED-urilor, dar și prezintă pericol fiind folosite. Și chiar nu merită să îți pui în joc bunurile și sănătatea, pentru o economie de câțiva lei. Iluminatul cu LED-uri în Moldova, la fel ca și în întreaga lume, devine preferabil pentru orice consumator care a testat personal toate avantajele adevăratelor LED-uri moderne.

Pentru a alege și a achiziționa dispozitive cu LED autorizate în Moldova vă ajută compania DASLight md / DASLight Chisinau.

Compania DASLight md / DASLight Chisinau este mult timp cunoscută pe piață. DASLight md / DASLight Chisinau participă adesea la diverse expoziții. Cele mai bune restaurante din Moldova comandă iluminarea recomanda compania DASLight md / DASLight Chisinau.