loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Elemente de la 1 pînă la 21 din 29

Elemente pe pagina 9/18/27/Toate

Bec LED E27

Nu este un secret faptul că becurile cu soclu cu filet sunt cele mai răspândite. În același timp de mare popularitate printre consumatori de bucură becurile cu filet Edison de tip Е27 — bec led e27.

Numărul 27 in denumirea Bec LED E27 după marcajul „E” indică diametrul soclului dispozitivului de iluminat, în milimetri – bec led e27. În popor acestea mai sunt numite și „mignon”, datorită dimensiunilor mici. Bec LED E27 sunt folosite cu succes în cazul corpurilor de iluminat compacte, aplicelor, lămpilor de masă și a lustrelor potrivite pentru un soclu cu un astfel de diametru.

Bec led E27 pot avea diferite forme decorative: picătură, sferă, ciupercă, lumânare – fiecare dintre acestea putând fi o completare minunată exact pentru corpurile de iluminat pe care le aveți Dvs. În același timp cele mai populare sunt Bec LED E27 în formă de lumânare, care se combină în mod armonios cu corpul de iluminat și oferă o lumină calitativă. Bec led E27 sunt prezentate într-un asortiment bogat pe site-ul nostru http://daslight.md. Aici veți găsi produse cu specificații detaliate, fotografii și prețuri plăcute.