loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Becuri led economice in Chisinau si Moldova numai la DASLight

Becuri LED economice in Moldova si Chisinau, numite și LED-uri, cuceresc rapid pozițiile de top ale pieței surselor de lumină artificială. Fiind economice, ecologice și având o durată de viață mai mare, acestea sunt apreciate de consumatorii din întreaga lume. Popularitatea înaltă a acestor dispozitive a contribuit la reducerea costurilor pentru producere, iar acum prețul acestora este accesibil pentru toți. La fel ca în întreaga lume, becuri LED economice in Moldova înlocuiesc treptat becurile incandescente obișnuite.

CE SUNT Becuri LED Chisinau economice?

Becuri led economice in Chisinau si Moldova sunt niște dispozitive semiconductoare care transformă energia electrică într-un flux de lumină stabil. Altfel spus, acestea sunt niște becuri economice standard montate în cele mai obișnuite dulii, doar că drept sursă de lumină în acestea servesc LED-urile, dar nu firul incandescent obișnuit. Spre deosebire de prototipul său, becuri LED Chisinau economice nu se încălzește, nu emite raze ultraviolete, fiind în același timp foarte economic. Becuri LED in Moldova si Chisinau, de înaltă calitate, propuse de compania DASLight, corespund în totalitate tuturor standardelor internaționale general acceptate.

PARTICULARITĂȚILE BECURI LED ECONOMICE

Becuri led economice in Chisinau si Moldova sunt foarte economice, adică au un consum redus de energie. De exemplu, fluxul de lumină produs de un bec de 75 W este egal cu fluxul de lumină produs de un bec LED de 10 W. Simplu vorbind, cantitatea de lumină este aceeași, în timp de consumul de energie este de 7,5 ori mai mic. În același timp durata de viață a Becuri led economice este de zeci de ori mai mare. Uneori acestea sunt comparate cu becurile pentru economisirea energiei, doar că acelea conțin mercur, spre deosebire de becuri LED economice in Moldova si Chisinau obișnuite. Becuri economice LED in Chisinau si Moldova, la fel ca alte capitale din lume, folosește din ce în ce mai mult sursele de iluminare economice, iar în acest sens un rol important îl au becurile LED moderne.

Gradul de încălzire a acestor dispozitive este foarte scăzut, ceea ce reduce costurile de climatizare. Becurile LED sunt mai bine protejate de acțiunile mecanice, având în același timp o greutate mai mică. Problemele de altădată legate de spectrul de iluminare nepotrivit, pâlpâiri și lumină slabă sunt date uitării, pentru că astăzi orice dispozitiv LED depășește analogii clasici practic la orice capitol! Însă asta, bineînțeles, în cazul în care becul LED est unul autentic.

AVEȚI GRIJĂ LA FALSURI!

Astăzi este foarte simplu să cumperi becuri LED economice in Chisinau si Moldova. Dvs. puteti gasi becuri led colorate cu 100w, 220v, cu diferite toclu: e27, e14, g9, cu diferite pret: si ieftine si scumpi, becuri pe led puternice si diferite oferte la becuri si spoturi led si in online magazine, si la piata. Cu toate acestea, nu toate produsele comercializate pe piață corespund parametrilor declarați. Acest lucru este legat atât de faptul că sunt produse falsuri din numele mărcilor comerciale renumite, dar și de calitatea unor mărci ieftine. Pe lângă aceea că astfel de dispozitive se defectează rapid, acestea mai sunt și periculoase. Pentru a nu face o alegere greșită, nu cumpărați becuri LED in Chisinau si Moldova de o calitate dubioasă. In Chisinau si Moldova becuri economice LED, la fel ca și în alte câteva orașe din țară, sunt reprezentanțe ale producătorilor renumiți, unde falsurile sunt absolut excluse. Pentru produse de calitate apelați la DASLight și procurați adevărate becuri LED economice in Chisinau si in Moldova!