loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

light

Comandați online Corpuri de iluminat LED accesibile

Comandați online Corpuri de iluminat LED accesibile

În categoria de Corpuri de iluminat LED , vă oferim o gamă largă de lămpi cu LED, inclusiv lumini fără carcase, lămpi de interior si exterior.

În asortimentul de corpuri de iluminat cu LED din magazinul nostru online avem soluții complete de iluminat, care sunt echipate cu o sursă de lumină cu LED și carcasa de împerechere. Luminile sunt pe deplin operaționale și pot fi instalate sau asamblate de către client imediat după primirea mărfurilor. Gama variază de la sisteme de iluminare cu instalare în pereți, tavane și pardoseli de interior sau corpurile de iluminat LED speciale, rezistente la condiții mai nefavorabile, care sunt de asemenea potrivite pentru utilizarea în afara spațiilor închise. Tehnologiile moderne cu LED-uri oferă o eficiență energetică și o iluminare durabilă. Spre deosebire de lămpile cu becuri tradiționale, luminile LED-uri ne avantajează cu mult mai puțină căldură emanată și mai mici șanse de a se defecta. Acest lucru favorizează nu numai mediul înconjurător, ci și portofelul.

Corpurile de iluminat cu LED în diferite variante
În magazinul nostru online, veți găsi o gamă largă de lumini cu LED accesibile, pentru o varietate de aplicații, în diferite versiuni:

Corpuri de iluminat LED încastrate
Spoturile LED încastrate din gama noastră sunt special concepute pentru instalarea în tavane, pereți sau pardoseli. Prin ascunderea întregului corp de iluminat, se poate vedea doar partea din față a lămpii, care emite lumina. În acest fel, poate fi un mod optim de a realiza o iluminare flexibilă și individuală. Prin urmare, luminile LED sunt potrivite nu numai pentru utilizarea pur decorativ, ele pot fi, de asemenea, o iluminare funcțională în propria casă. De asemenea, este posibil să se încorporeze LED-uri de acest tip și în mobilier.

Lumini LED de plafon
În gama noastră largă de lumini LED de plafon puteți găsi sisteme de iluminat pentru fiecare gust. Pentru înlocuirea luminilor clasice rotunde de tavan care folosesc becuri convenționale sau lămpi cu halogen, vă oferim sisteme moderne cu spot-uri singulare sau multiple de iluminare. În timp ce corpurile circulare mari de plafon sunt potrivite în special pentru spații mari, cum ar fi holurile sau camere de zi în cazul în care este preferată de emisie de lumină dispersată, spot-urile compacte sunt folosite în special în încăperi , cum ar fi bucătăria sau baia, unde zone individuale trebuiesc iluminate deosebit de luminos. Unele modele sunt echipate cu efectul ”cer înstelat”. Acest lucru face posibilă imitarea ambianței de iluminare naturală a unui cer înstelat prin aranjarea mai multor LED-uri în mod individual. Corpurile de iluminat cu LED de plafon de acest tip sunt deosebit de potrivite pentru utilizare în dormitor sau pepinieră.

Lampadare LED
Lampadarele LED din gama noastră sunt de multe ori prima alegere pentru a amenaja cu succes propria casă fără mare efort. Spre deosebire de luminile LED încorporate sau lumini LED de plafon, nu e nevoie de atașat la perete, ci pur și simplu pot fi plasate la locul potrivit și puse în funcțiune. Veiozele pot fi de asemenea folosite pentru a ilumina zone speciale cu surse de lumină suplimentare. Prin urmare ele pot fi în calitate de lămpi de lectură sau o sursă adițională de lumină pentru sufragerie.

Corpuri de iluminat cu LED de exterior
În categoria de corpuri de iluminat cu LED de exterior, sunt disponibile lumini care sunt proiectate special pentru utilizarea în zone la aer liber. Modelele sunt foarte robuste și rezistente la condiții perturbatoare de mediu, cum ar fi temperaturi extreme prin căldură și frig sau umezeală prin ploaie și zăpadă. În funcție de preferințele dumneavoastră personale, pot fi folosite lumini cu LED de exterior care poate fi montat fie pe perete sau direct în sol. În plus, oferim, de asemenea, modele speciale, cum ar fi lămpi torță sau candele LED moderne pentru utilizare în exterior.

Veți fi informat în mod individual cu privire la gama magazinului nostru online pentru selectarea LED-uri potrivite. Echipa noastră de vânzări este disponibilă prin telefon la linia fierbinte.

Alte articole

LED-uri în design peisagistic

Vrei frumusetea gradinii nu se pierde în negura cerului de noapte, și a continuat să vă încânte în orice…

Mai mult

LED-uri în lanterne

Am vorbit mult despre avantajele lămpilor cu LED, care își găsesc aplicarea în diverse…

Mai mult

Светодиоды в рекламе

Конкуренция стремительно растет во многих областях, а маркетологи открыто говорят о новом явлении –…

Mai mult

Панели из светодиодов в создании дизайнерских шедевров

Панели стали поистине находкой для создателей оригинальных интерьеров. Их появление отмечено новыми…

Mai mult

Интерьерные LED’ы

Светодиоды обладают несравненной эстетикой! Именно поэтому дизайнеры интерьера все…

Mai mult

О светодиодах

Светодиоды – это революционное решение в области освещения. Они представляют…

Mai mult

led

Вы хотите выгодно представить товар в магазине или добавить уюта своему дому? Самые смелые дизайнерские…

Mai mult

Светодиодные ленты Nr1 в Молдове

Самое время освежить привычную обстановку и DAS Light радует новыми поступлениями!
LED…

Mai mult

Problemele des aparuta in realizarea proiectelor de iluminat cu led

Mai mult

DASclub împreună cu concursul de design interior BernardazziResidence

Дорогие друзья, 11 октября #DASclub совместно с #BernardazziResidence организовали выставку-конкурс…

Mai mult

Comandați online Smart LED

Una dintre cele mai recente evoluții tehnice este conceptul de locuință inteligentă. Scopul este de…

Mai mult

Icoane de proiectare: 10 accesorii pe care designerii lumii le plac

În fiecare an apar noi corpuri de iluminat pe piața iluminatului. Fabricile din întreaga…

Mai mult