loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

light

Comandați online Smart LED

Comandați online Smart LED

 

În categoria Smart LED, oferim o gamă largă de becuri LED și becuri LED care pot fi utilizate pentru iluminarea inteligentă a locuinței.

 

Una dintre cele mai recente evoluții tehnice este conceptul de locuință inteligentă. Scopul este de a spori calitatea vieții și a comodității cu ajutorul proceselor și sistemelor tehnice. Pe baza dispozitivelor conectate la rețea, a instalațiilor controlate de la distanță și a proceselor automate, este posibil să se asigure mai mult confort, siguranță și eficiență energetică la domiciliu Dvs. O componentă importantă a conceptului inteligent de locuințe este iluminatul atât în ​​interior, cât și în exterior. Și acesta este exact locul unde LED-urile inteligente moderne intră în joc. Acestea sunt becuri cu LED-uri și becuri LED concepute special pentru integrarea în sisteme de locuințe inteligente.

 

Cu ajutorul sistemelor LED inteligente cum ar fi Osram Lightify, puteți profita de iluminarea Smart Home în propria dvs. casă. Una dintre funcțiile de bază ale luminilor LED inteligente, de exemplu, este controlul treptat al temperaturii de culoare. În acest fel, o lampă poate fi utilizată în timpul zilei pentru o lumină albă, rece, deosebit de strălucitoare, care este optimă pentru lucru. Seara, aceeași lampă poate fi transformată într-o lumină albă caldă deosebit de plăcută, unde vă puteți relaxa după muncă. Datorită controlului culorii RGB integrat în sursele de lumină cu LED-uri inteligente, chiar și luminile individuale de culoare pot fi implementate în propriile camere. Poate fi folosit pe toate culorile spectrului RGB. Desigur, lămpile inteligente cu LED-uri pot fi, de asemenea, complet dimate la dorința Dvs. Deci luminozitatea unei lămpi în dormitor poate fi dimată la jumătate de putere pentru a citi un pic în pat înainte de somn. Un timer automat va opri întreaga iluminare după ora dorită. Toate aceste funcții convenabile pot fi efectuate în mod convenabil prin telecomandă printr-o aplicație de pe propriul smartphone sau de la o unitate centrală de control. Sistemele Smart LED pot fi integrate în conceptul Smart Home prin WiFi, pentru a asigura o iluminare optimă, confortabilă și, mai ales, eficientă din punct de vedere energetic.

 

 

LED-uri inteligente în variante diferite

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de becuri LED inteligente accesibile și lămpi Smart LED pentru o varietate de aplicații în variante diferite:

 

Becuri inteligente cu LED

Becurile inteligente cu LED sunt becuri individuale în diferite variante, care pot fi folosite pentru înlocuirea becurilor tradiționale în lămpile existente. Becurile inteligente cu LED sunt disponibile în diferite forme (formă bulb, formă sferică etc.) și versiuni diferite (cu reflector, fără reflector, etc.).

 

Corpuri inteligente cu LED

Lămpile inteligente cu LED sunt lămpi autonome care constau dintr-un bec LED și o carcasă asociată. Lămpile inteligente cu LED-uri sunt disponibile în gama magazinului nostru online, de exemplu, ca lumini de plafon cu LED pentru utilizare în interior sau ca spoturi de grădină cu LED în aer liber. Unele modele sunt de asemenea furnizate cu o telecomandă pentru controlul iluminării.

 

Seturi inteligente LED

Seturile Smart LED sunt seturi practice de bază care conțin toate componentele necesare pentru a configura un sistem de acasă inteligent în casa ta. Setul de lumini Osram este echipat, de exemplu, cu un buton de perete și cu lampă LED. În acest fel, iluminatul poate fi programat individual la domiciliu și adaptat la dorințele dumneavoastră.

 

Fiți informați individual cu privire la alegerea becurilor inteligente cu LED și a becurilor inteligente cu LED din gama magazinelor noastre online. Echipa noastră de vânzări este disponibilă prin telefon.

 

 

Alte articole

LED-uri în design peisagistic

Vrei frumusetea gradinii nu se pierde în negura cerului de noapte, și a continuat să vă încânte în orice…

Mai mult

LED-uri în lanterne

Am vorbit mult despre avantajele lămpilor cu LED, care își găsesc aplicarea în diverse…

Mai mult

Светодиоды в рекламе

Конкуренция стремительно растет во многих областях, а маркетологи открыто говорят о новом явлении –…

Mai mult

Панели из светодиодов в создании дизайнерских шедевров

Панели стали поистине находкой для создателей оригинальных интерьеров. Их появление отмечено новыми…

Mai mult

Интерьерные LED’ы

Светодиоды обладают несравненной эстетикой! Именно поэтому дизайнеры интерьера все…

Mai mult

О светодиодах

Светодиоды – это революционное решение в области освещения. Они представляют…

Mai mult

led

Вы хотите выгодно представить товар в магазине или добавить уюта своему дому? Самые смелые дизайнерские…

Mai mult

Светодиодные ленты Nr1 в Молдове

Самое время освежить привычную обстановку и DAS Light радует новыми поступлениями!
LED…

Mai mult

Problemele des aparuta in realizarea proiectelor de iluminat cu led

Mai mult

DASclub împreună cu concursul de design interior BernardazziResidence

Дорогие друзья, 11 октября #DASclub совместно с #BernardazziResidence организовали выставку-конкурс…

Mai mult

Comandați online Corpuri de iluminat LED accesibile

Mai mult

Icoane de proiectare: 10 accesorii pe care designerii lumii le plac

În fiecare an apar noi corpuri de iluminat pe piața iluminatului. Fabricile din întreaga…

Mai mult