loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Lumini de Crăciun

Decoratiuni Craciun Exterior si Lumini de Anul Nou: luminite si ghirlande de Craciun!

Iridescenta culorilor stralucitoare a luminitelor Led creeaza invariabil o atmosfera de sarbatoare! Ele adesea sunt instalate pe fatadele cladirilor, pe copaci si pe diferite constructii, fiind vizibile de departe datorita unei combinatii frumoase de contraste si culori stralucitoare. Feeria ademenitoare a luminii si stralucirea culorilor, atrage o multime de priviri entuziaste, accentuand astfel individualitatea si originaitatea preferintelor de design. Gama luminitelor Led se descopera in timpul decorarii de Anul Nou a cladirilor si structurilor, precum si a decorarii festive a teritoriei adiacente.

Dispozitie de Anul Nou cu Luminite de Craciun Led

Luminitele de Craciun poseda de o capacitate excelenta pentru realizarea ideilor creative proprii. Crearea cu luminile de Anul Nou, decorul are un efect care este imposibil de primit cu ajutorul mijloacelor tehnice obisnuite. Din luminitile Led nu rareori se creeaza instalatii tematice, contribuind la imersiunea feerica a sarbatorilor. Cu sute de decoratiuni de Craciun pentru exterior se coloreaza nu doar casele, dar si copacii apropiati, aleele, foisoarele de gradina si gardurile.

Caracteristicile Decoratiuni Craciun exterior cu luminite de Craciun Led

Din dispotivile Led, e suficient de usor sa creezi un decor cu ghirlande de craciun, neavand creativitate.Montajul acestui echipament este destul de usor si ispravirea cu acesta e posibil si fara cunostinte speciale. Aici nu exista standarde de structuri finite, gama iluminarii se alege individual, datorita caruia toate instalatiile create se deosebesc intre ele.

Putem remarca si o serie de avantaje ale Ledu-rilor:
- rezistenta la impactul mecanic;
- posibilitatea programarii culorii si intensitatea luminarii;
- consumul redus de energie;
- absenta completa a zgomotului in timpul functionarii;
- evitând pâlpâirea excesivă și lumina ultravioleta;
- funcționalitatea bună la supratensiuni;
- perioada lunga de functionare reusita;

Rezistenta acestor Ledu-ri la temperaturi si conditii meteorologice diferite, permite folosirea lor in zonele deschise, dar o gama larga de fantezii permite crearea uimitoare a luminitilor de Anul Nou! Decoratiuni craciun exterior, Lumini de Anul Nou, Luminite si Ghirlande de Craciun luminoase si colorate din Led le puteti procura la compania DASLight.