loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Despre compania

Un viitor luminos de la compania DASLight

Furnizorul cel mai mare

Compania „DASLight” este furnizorul cel mai mare în Moldova de iluminare revoluţionară, cunoscută cu denumirea de LED.

LED-urile au început a fi folosite activ în iluminarea străzilor, în industrie şi în casele oamenilor, în iluminarea panourilor, a indicatorilor rutieri, farurilor, semafoarelor şi a multor altor obiecte. LED-urile îşi datorează popularitatea tehnologiilor inovative de obţinere a razei de lumină care au permis renunţarea la filament, la mercur, la emanaţiile ultraviolete şi la alte componente nocive ale becurilor ordinare.

La „DASLight” găsiţi peste 300 de modele de echipament de calitate înaltă de iluminare. Benzi-diode emiţătoare de lumină, LED-uri industriale, soluţii originale pentru interioare – întreg asortimentul propus spre comercializare corespunde standardelor de calitate unanim recunoscute în toată lumea.

Vă propunem o idee pentru lansarea unei afaceri profitabile!

Specificul construcţiei LED-urilor a determinat avantajele evidente ale iluminării cu diode, în comparaţie cu alte surse artificiale de lumină. Termenul îndelungat de folosire, economicitatea, pe contul consumului mic de energie, lipsa substanţelor nocive din componenţa acestora –nici pe departe nu am consumat lista dovezilor care confirmă că, în viitorul apropiat, becurile în Moldova şi în întreaga lume vor fi înlocuite cu LED-uri.

Noi vă propunem, atât întreprinderilor mari, cât şi reprezentanţilor comerţului cu mica ridicată, să deveniţi dealeri, în condiţii reciproc avantajoase. Lansarea unei afaceri de  comercializare a LED-urilor în Chişinău, la ziua de azi, este garanţia obţinerii supraprofitului chiar de mâine, când cererea pentru iluminarea economicoasă şi sigură va creşte de zeci de ori.