loader
MY ACCOUNT
SIGN IN

Welcome back! Sign in to Your Account

Help?
or
CREATE NEW ACCOUNT

Create your very own account

Panouri Led cu set fixare

Elemente de la 1 pînă la 21 din 100

Elemente pe pagina 9/18/27/Toate

Panouri LED de la DASLight

Panouri LED se fixează de orice tavane, pereți și alte suprafețe, pe care montarea versiunilor incorporabile nu este posibilă sau este problematică. Se folosesc panouri led dispozitive și în cazurile în care este necesar ca lumina să evidențieze un anumit obiect sau o suprafață. Simplitatea montării și performanțele înalte în procesul exploatării conferă acestui tip de dispozitive (panouri led) pentru iluminat un statut special în rândul celorlalte.

Asortimentul dispozitive panouri LED include un potențial larg de zonare spectaculoasă a spațiului. Aplicele panouri LED ultramoderne vor evidenția într-un mod elegant cele mai fine detalii ale interiorului, creând în același timp un efect de exclusivitate și grandoare a formelor. Diversitatea formelor, tipurilor și dimensiunilor propuse vă permit să alegeți panouri led pentru orice interior, inclusiv pentru spațiile de locuit, birouri, încăperi de serviciu, spații comerciale etc. Lumina creată de aceste dispozitive poate fi atât principală, cât și suplimentară în încăpere. Folosirea acestor dispozitive compacte mărește vizual spațiul, contribuind în același timp la creșterea gradului de confort.

Panouri led propuse de compania DASLight se deosebesc printr-un consum redus de curent electric, oferind însă lumina perfectă. Resursa de lucru a Panouri LED depășește considerabil potențialul lămpilor tradiționale. Nivelul scăzut de încălzire a Panouri LED dispozitive permite montarea lor practic pe orice suprafețe, inclusiv pe tavane suspendate.