Blog

LED-URI ÎN LANTERNE

Am vorbit mult despre avantajele lămpilor cu LED, care își găsesc aplicarea în diverse domenii. Astfel, de exemplu, producătorii preferă din ce în ce mai mult LED-urile în producerea de lanterne convenționale.

Cererea de felinare este în creștere rapidă din cauza lipsei de iluminare nu numai pe străzile orașului, ci și în parcuri și pridvoare. Și, în ciuda faptului că smartphone-urile vă permit acum să descărcați lanterne pe telefon, iluminarea este necesară chiar în situația în care nu vă doriți să scoateți un telefon scump din buzunar.

Încă o dată, dorim să subliniem ce avantaje speciale ale LED-urilor le-au făcut populare chiar și în rândul producătorilor și utilizatorilor de lanterne convenționale:

Consum redus de energie
LED-urile necesită mai puțină putere decât becurile convenționale. Aceasta înseamnă că va trebui să schimbați bateria pe lanternă mult mai rar.

Durată lungă de viață a LED-urilor
Pe lângă faptul că atunci când folosiți LED-uri în lanterne, bateria din dispozitiv va dura mult mai mult, iar viața LED-ului în sine este importantă. Având în vedere că luminile sunt de obicei folosite câteva zeci de minute pe zi – dispozitivul poate dura aproape pentru totdeauna.

putere
LED-urile sunt mai puțin sensibile la șoc decât becurile convenționale. Acest avantaj este valoros în fabricarea de lanterne, deoarece acestea sunt adesea supuse căderii din pungi din buzunare, impacturilor asupra asfaltului sau a plăcilor atunci când sunt folosite cu atenție.

Toate aceste și multe alte caracteristici ale LED-urilor le oferă popularitate nu numai în lanterne, ci chiar și atunci când magazinele de iluminat, parcurile, stadioanele și chiar obiectivele de renume mondial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *